Over ons - wie zijn wij

Wij geloven dat een interieur als een derde huid is voor de mens. Dat de stijl van een interieur de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt en vooral dat de echte menselijkheid van een interieur schuilt in de details.

Vanuit deze overtuiging is het ons doel om onze professionele klanten een ruime keuze aan te bieden van decoratieartikelen, in verschillende stijlen en in verschillende materialen.

Wij bieden een brede collectie huishoudlinnen, meubelen, verlichting, tapijten, tableware, muurdecoratie, kerstdecoratie, opbergers en accessoires. Kortom, een harmonieus en totaal aanbod van alles wat nodig is om ieder interieur tot in het kleinste detail te verpersoonlijken.

Sinds 1986 voeren wij rechtstreeks in van onze partner-producenten vanuit meer dan 5 landen.

Voor een “look and feel” ervaring van onze artikelen, staat ons creatief en gepassioneerd team onze klanten graag bij in onze showroom .

Een persoonlijk contact met onze klanten is voor ons zeer belangrijk en daarom komen onze commercieel adviseurs regelmatig bij onze klanten langs om te luisteren naar de noden en hen daarbij advies te verlenen. Ook onze aanwezigheid op de belangrijkste vakbeurzen brengt ons dichter bij onze klanten.

Wij richten ons tot interieur- en decoratiezaken, bloemisten, tuincentra, verf- en schilderswinkels, meubelzaken, horecazaken, binnenhuisarchitecten, vastgoedstylisten, … van over de ganse wereld.